Recruitment days

Waarom organiseren we Recruitment Days?

Ontdek jouw toekomst bij Elia tijdens één van onze rekruteringsdagen voor technische profielen. Als leidend Europees transmissienetbeheerder bieden we niet alleen uitdagende carrièremogelijkheden, maar ook een unieke rekruteringservaring. 

Op deze dag krijg je niet alleen de kans om je te profileren tijdens een business interview, maar ook om je technische vaardigheden te tonen via enkele praktische testen gelinkt aan onze jobs. En als kers op de taart, testen we ook je hoogtevrees, essentieel voor sommige functies. Ontdek jouw potentieel en maak deel uit van ons dynamisch team. Solliciteer vandaag nog en bouw mee aan de toekomst van energie.

Hoe zien de Recruitment Days eruit?

In 3 stappen naar een job bij Elia

Online interview

We willen je graag beter leren kennen! Daarom doe je voor de Recruitment Day een digitaal gesprek met HR. Dus grijp je kans en vertel ons wat jouw ambities zijn. En wij? Wij zoeken naar de functie die het best bij jou past binnen Elia.

Ontdek de sfeer bij Elia

Was er een spark tijdens het eerste gesprek? Dan nodigen we je graag uit op onze Recruitment Day voor een gesprek met jouw potentiële managers. Klaar om te ontdekken of er een match is tussen jou en het team? 

Vaardigheidstesten

Je sollicitatie in een stroomversnelling sturen? Blaas ons omver met jouw technisch talent in de vaardigheidstesten tijdens de Recruitment Day. De test bestaat uit 4 verschillende onderdelen van elk 45 minuten: laagspanning, hoogspanning, kabels & lijnen en een hoogtevreestest.

Wanneer is de volgende Recruitment Day?

Recruitment Day mei

Recruitment Day juni

Recruitment Day september

Recruitment Day oktober

Recruitment Day november

Recruitment Day december

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over onze Recruitment Days? Hier zijn de meest gestelde vragen.

Zien we geen match voor de specifieke functie? Uiteraard, nemen we contact met jou op. We bekijken jouw profiel uitgebreid en proberen je te oriënteren naar een potentiële andere functie binnen Elia.

Een rekruteringsdag begint om 08u00 en eindigt rond 13u en gaat door op ons kantoor in Schaarbeek.

Na deze dag evalueren we alle interviews en vaardigheidstesten van de kandidaten. Zien we een match? Dan contacteren we je zo snel mogelijk voor de volgende stappen in het sollicitatieproces. Zien we geen match? Ook dan nemen we contact met jou op.

Probeer voor je bevestigd goed na te gaan of er geen andere zaken gepland staan in je agenda. Het aantal plaatsen is beperkt en we geven graag iemand anders de kans om je plek in te nemen.

Kan je er last minute toch niet bij zijn? Verwittig ons zo snel mogelijk en wij kijken samen naar een mogelijke oplossing. Mogelijks kan je je inschrijven voor de rekruteringsdag van de volgende maand.