Werken in jouw buurt

Werken bij Elia, dat is werken over het héle land.

Bij Elia Transmission België bieden we technische jobs aan op diverse locaties, zodat je een uitdagende functie in jouw regio kan vinden.

Met onze verschillende vestigingen over héél België bieden we mogelijkheden voor een gevarieerde loopbaan binnen de energiesector.

Ontdek de kans om regionaal te werken terwijl je bijdraagt aan de betrouwbaarheid van het Belgische elektriciteitsnetwerk. Plug in jouw profiel en maak deel uit van de toekomst van energietransmissie.

Waar ga jij aan het werk?

ONZE LOCATIES

Klik op de regio van jouw voorkeur, kom meer te weten over werken in jouw buurt en ontdek onze jobs!

Onze technische jobs in België

Werken in laagspanning

Werken met kabels & lijnen

Werken als technical designer

Werken in hoogspanning

Werken in datacom

Werken als technical dispatcher

Werken in Offshore

Villeroux

Welkom in onze service center in Villeroux. Op deze standplaats kan terecht voor jobs binnen datacom, kabels & lijnen, hoog- en laagspanning.

Stalen

Welkom in onze service center in Stalen. Op deze standplaats kan terecht voor jobs binnen datacom, kabels & lijnen, hoog- en laagspanning.

Schaarbeek & Monnoyer

Welkom in Schaarbeek. Dit is de uitvalbasis voor onze technische designers alsook onze collega’s binnen datacom, kabels & lijnen, hoog- en laagspanning. De kantoren Schaarbeek en Monnoyer zijn verbonden met elkaar.

Oostende

Dit is onze service center in Oostende. Als Offshore medewerk(st)er is dit je standplaats.

Werken in de regio Oostende

Merksem

Welkom in onze service center in Merksem. Hier bevindt zich het Vlaamse Regionaal Controle Centrum (RCC). Op deze standplaats kan terecht voor jobs binnen datacom, kabels & lijnen, hoog- en laagspanning. Ook als technisch dispatcher kan je hier aan de slag in het RCC.

Lochristi

Welkom in onze service center in Lochristi. Op deze standplaats kan terecht voor jobs binnen datacom, kabels & lijnen, hoog- en laagspanning.

Lendelede

Welkom in onze service center in Lendelede. Op deze standplaats kan terecht voor jobs binnen datacom, kabels & lijnen, hoog- en laagspanning.

Gouy

Welkom in onze service center in Gouy. Op deze standplaats kan terecht voor jobs binnen datacom, kabels & lijnen, hoog- en laagspanning.

Créalys

Welkom in onze service center in Créalys. Hier bevindt zich het Waalse Regionaal Controle Centrum (RCC). Op deze standplaats kan terecht voor jobs binnen datacom, kabels & lijnen, hoog- en laagspanning. Ook als technisch dispatcher kan je hier aan de slag in het RCC.

Bressoux

Welkom in onze service center in Bressoux. Op deze standplaats kan terecht voor jobs binnen datacom, kabels & lijnen, hoog- en laagspanning.